У зв’язку із необхідністю дотримання карантинних вимог засідання Вченої ради відбувалося в Льотній академії у форматі відеоконференції, 32 членів ради працювали в двох аудиторіях академії одночасно.

На засіданні Вченої ради Льотної академії розглянули низку актуальних питань: про затвердження Положення про оплату праці працівників Льотної академії НАУ; про діяльність курсантського та студентського самоврядування; про затвердження плану заходів щодо святкування 70-річчя утворення Льотної академії НАУ.

Із зазначених питань доповідали : Олексанр Чумак, начальник Льотної академії НАУ, голова Вченої ради; Дарія Курлова , старшина академії, голова курсантсько-студентського самоврядування; Олена Роміцина, менеджер із комунікацій, зв’язків із громадськістю та медіа.

Члени Вченої ради розглянули усі питання порядку денного та ухвалили наступні рішення: допрацювати "Положення про оплату праці працівникам Льотної академії НАУ" та представити його на розгляд і  затвердження Вченою радою на наступному засіданні; інформацію голови курсантсько-студентського самоврядування Дарії Курлової "Про діяльність курсантсько-студентського самоврядування" взяти до відома; затвердити Програму ювілейних заходів щодо святкування 70-річчя утворення Льотної академії НАУ; визнати сертифікати про підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри фізико-математичних дисциплін М. Семенюти,О.Задорожної, І.Якуніної, О.Бондар у період з 22.02.-02.04.2021р. в Куявському університеті у Влацлавську (Польща) в обсязі 6 кредитів (180 годин).