День народження завжди є найприємнішою подією в календарі будь якої людини. Вдвічі це свято приємніше якщо цей день об’єднує сотні-тисячі людей, що закохані в спільну справу. В Україні словосполучення «авіаційна освіта» асоціюється, в першу чергу, з Льотною академією НАУ.

Цього року нашій рідній «альма матер» виконується 70 років. За цей час з лав нашого навчального закладу у велике авіаційне життя злетіли десятки поколінь авіаторів. І лише у 2021 році в академії розпочала свою роботу Рада молодих вчених. Не зважаючи на зовсім юний вік Ради, успіхи і досвід молодих вчених ЛА НАУ підтверджує високий інтелектуальний потенціал навчального закладу. Так серед молодих вчених академії три доктора наук, дев’ять кандидатів наук, викладачі та аспіранти, які активно інтегровані в науково-дослідну діяльність академії та виховання підростаючого покоління.

Рада молодих вчених глибоко переконана, що успіхи молоді – це запорука перспективного впевненого руху Льотної академії у майбутнє! Тому ми хочемо побажати академії процвітання, зміцнення міжнародних зв’язківі великого попиту випускників академії на авіаційному ринку праці!