Здійснилося! Чергове перше вересня благополучно наступило і традиційна побудова в сквері Кожедуба зібрало курсантів і викладачів Кіровоградської льотної академії НАУ. Здавалося б, все, як завжди - схвильовані першокурсники та їх батьки, подорослішали за літо студентам старших курсів, улюблене «небо обрало нас», внесок-винос прапора академії, перелив символічного дзвіночка. Що ж змінилося? За останні роки, на жаль, змінився головний посил до тих, хто приступає до навчання. Начальник академії С.М.Неділько акцентував увагу присутніх на тому, що поки найголовнішою мрією кожного українця є мир на рідній землі, а військові дії не дивлячись ні на що тривають, борг кожного студента - докладати максимальних зусиль для професійного становлення. Тільки такий підхід до навчання у вищому навчальному закладі кожного молодого українця, забезпечить Україні фундаментальні перспективи розвитку і динамічного просування вперед, до намічених високих цілей.

Приємною «новинкою сезону» став квадрокоптер, що фіксує все, що відбувається з повітря. З'явився в академії цього літа свій безпілотний літальний апарат, відкриває нові горизонти науково-практичної роботи, розширює можливості наших пошуково-рятувального та інших волонтерських загонів та, як побачили всі учасники мітингу, бере участь в урочистостях ВНЗ. Як виглядав День знань КЛА НАУ «очима безпілотника» можна подивитися тут - http://www.youtube.com/embed/co5fI0XRcx8. А фотозвіт - нижче.

Про те, яким буде новий навчальний рік, який стартував сьогодні, ми традиційно будемо розповідати і показувати в інтернет-просторі. Слідкуйте за нашою стрічкою новин тут і на сторінках КЛА НАУ в «Фейсбуці» - https://www.facebook.com/flightacademyNAU/, https://www.facebook.com/ecoalliance4/, https://www.facebook.com/VirtualTripForEveryKid/, https://www.facebook.com/ClubUNP/, а також в группах Фейсбуку «IT-Альянс 4.0.», «Альянс Авіаційне Небо 4.0.», «Аэронавигация 4.0», «Інноваційна педагогіка», «STEM-Аlliance 4.0», «Кафедра "Безпеки авіації" КЛА НАУ», «Авиатур-Альянс 4.0», сторінках в «ВКонтакте»  https://vk.com/kla_nau_kr, https://vk.com/public105096679, https://vk.com/hochubutypilotom, https://vk.com/overhear_flight_academy, https://vk.com/kfanauscofficial та інших, пов'язаних з нашою діяльністю.

І нехай цей навчальний рік буде успішним і ефективним для всього колективу Кіровоградської льотної академії НАУ!!

Центр громадських зв'язків КЛА НАУ