20 жовтня світ відзначає Міжнародний день авіадиспетчера — професійне свято авіадиспетчерів і працівників, зайнятих зайнятих управлінням повітряним рухом. Саме до цього свята традиційно приурочив день свого факультету наш ФОПД. В цьому році майбутнім фахівцям з обслуговування повітряного руху особливо було що святкувати - це ювілейний рік для улюбленого факультету. 30 років в цих стінах здійснюється підготовка фахівців відповідного профілю. До святкової дати факультет готувався на найвищому рівні - підготували нагороди кращим співробітникам і курсантам, організували яскравий концерт художньої самодіяльності, підвели позитивні підсумки своєї роботи, якою порадували самі себе і прибулих на свято гостей. Гості не залишилися в боргу - надарували подарунків, озвучили масу відмінних побажань.

Загалом: свято вдалося на славу і виконав всі свої функції - від формування гарного настрою всіх його учасників до підняття рівня патріотизму членів колективу ФОПД і, відповідно, коригування мотивації в кращу сторону!

З днем диспетчера всіх, хто має відношення до цієї прекрасної професії і з Днем факультету ФОПД всіх, хто є частиною цього чудового підрозділу КЛА НАУ !!!

Центр громадських зв'язків КЛА НАУ