Від сьогодні на це запитання понад 70 викладачів Льотної академії можуть дати відповідь “Yes!” Що підтверджується відповідними сертифікатами, які отримали викладачі-учасники проекту «Англомовне перетворення академії».

Свідоцтво про оволодіння англійською мовою на рівні Intermediate або Pre-inermediate, а також свідоцтво про можливість викладання своєї дисципліни англійською мовою отримали викладачі, які від жовтня 2017 по квітень 2018 сумлінно та старанно вивчали англійську мову, виконуючи всі настанови викладачів кафедри іноземних мов. Окрема вдячність викладачам кафедри, які взялися реалізовувати проект “Англомовне перетворення академії» – навчати своїх колег та виконали своє завдання на «відмінно».

За словами начальника академії Сергія Неділько, сьогодні настав той переломний момент, коли знання англійської мови дають зовсім нові можливості для розвитку Льотної академії, а їх відсутність – це падіння у прірву.  Для кожного вивчення іноземної мови – це великий крок у саморозвитку, який складно, але так необхідно зробити.