5 грудня відбулось засідання Курсантської та студентської ради, членами якої є старшина Академії Д. С. Хаврель, заступник старшини Академії з науково-навчальної роботи М. В. Міхєєв, заступник старшини Академії з організаційно-масової роботи А. Г. Глущенко, секретар КСС А. В. Зеркалій, старшина ФЛЕ А. В. Шульгін, старшина ФОПР А. А. Костюк, старшина ФМ Д. А. Грачова, старшина духового оркестру К. В. Кулик.

Старшиною Академії було запропоновано створити медіагрупу Курсантського та студентського самоврядування для висвітлення курсантського та студентського життя. Рада підтримала дану ініціативу проголосувавши одноголосно «За». Склад медіагрупи буде визначено в робочому порядку.

Також Рада розглянула ряд поточних питань стосовно організації роботи самоврядування. Заступник старшини Академії з науково-навчальної роботи представив проект оновленого Положення про курсантське та студентське самоврядування ЛА НАУ, яке буде розглянуто на наступному засіданні Конференції курсантів та студентів.

Заступник старшини Академії з організаційно-масової роботи запропонувала провести благодійну акцію до Дня Святого Миколая, ціллю якої є сбір та здача макулатури та на вирученні кошти придбання подарунків для дітей з особливими потребами.