19 травня здобувачі вищої освіти кафедри менеджменту авіаційної діяльності спеціальності 073 «Менеджмент» мали офлайн та онлайн можливість спілкування зі стейкхолдером та ознайомлення із базою проходження практики – девелоперською компанією ТОВ “Онiкс-Системз”, яка займає провідне місце в рейтингу аутсорсингових послуг.

ТОВ “Онiкс-Системз” займається розробкою та підтримкою веб-сайтів, створенням додатків для Android та iOS, засвоює трендові прогресивні технології (Apple Watch, Jibo, OculusRift, Arduino, Amazon Echo).

Ознайомчу лекцію презентацію у провели представники компанії HR та проєктні менеджери, які розповіли особливості роботи в IT галузі, вимоги до потенційних кандидатів, правила створення та роботи команди в проєкті, а також окреслили перспективи кар’єрного розвитку.

Під час пітчу здобувачі вищої освіти активно дискутували та мали можливість поставити запитання до спікерів. Попереду у здобувачів вищої освіти місяць для проходження практики на базі ТОВ “Онiкс-Системз” та розширення своїх Soft Skills.

Кафедра менеджменту авіаційної діяльності
Льотної академії НАУ