За ініціативи Волонтерського Авіаційного Хабу, що діє в ЛА НАУ, 6 березня співробітники та здобувачі освіти відвідали військовослужбовців ЗСУ, які проходять лікування в Обласному клінічному госпіталі ветеранів війни.

Майже всі підрозділи Льотної академії взяли участь у зборі коштів, на які були закуплені шкарпетки з патріотичною символікою, станки для гоління ARKO, печиво.

Курсанти і студенти факультетів льотної експлуатації та авіаційного менеджменту вручили воїнам-захисникам подарункові набори та листи подяки від колективу академії.

Працівники будинку культури «Авіатор» спільно з курсантами ЛА НАУ підготували концертну програму, присвячену 210-й річниці від Дня народження Тараса Шевченка. Зі сцени актової зали госпіталю лунали пісні, вірші, гуморески. Атмосферу свята створили: Сергій Стефашкін, Микола Барабуля, Оксана Стяжкіна, Єлизавета Сагун, Діана Гапона, Максим Величко, музичний гурт академії «П’ятий океан», дует «Сузір’я».

Помічниця директора Льотної академії НАУ із зв’язків з громадськістю Тетяна Мартиненко та учасники волонтерської акції від імені колективу висловили вдячність ВОЇНАМ за їхню мужність в обороні територіальної цілісності України, побажали якнайшвидшого одужання, здоров’я, сили та Господньої опіки! Адже саме завдяки жертовності Героїв-Захисників у нас є можливість жити, творити, навчатися і навчати!

Слава Україні! Героям слава!

За інформацією голови Волонтерського Авіаційного ХАБу
к.і.н., доцентки Ірини РОМАНЬКО