19 грудня 2023 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти, професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту авіаційної діяльності Льотної академії Національного авіаційного університету та запрошених гостей-стейкхолдерів, а саме:
- директора Кропивницького проєктного офісу цифрового розвитку Сергій Воробйов;
- фахівця Відділу документування та контролю за сертифікаційною відповідністю ЗОКП «МА Ужгород» Сушкова Валентина Михайлівна;
- менеджера туристичної агенції «Поїхали з нами» Катерина Безкоровайна;
- керівника гуртка із спортивного туризму Обласного центру туризму Олексин Микола Павлович.

Обговорено питання щодо освітньо-кваліфікаційних програм «Менеджмент міжнародних авіаційних перевезень», «Менеджмент туристичної індустрії», «Інформаційний та проєктний менеджмент» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. були детально проаналізовані обов’язкові та вибіркові компоненти освітніх програм. Особлива увага акцентувалась на можливостях працевлаштування випускників кафедри за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Були обговорені питання щодо можливості проходження літньої практики в даних підприємства та про подальші можливості співробітництва та працевлаштування як в межах окремих напрямів цифрового розвитку.

Запрошено здобувачів вищої освіти до туристичного гуртка із спортивного туризму Обласного центру туризму.

Завершився захід розгорнутою дискусією з обговорюваних питань.

Вдячні всім запрошеним гостям за значущу участь у навчальному процесі здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту авіаційної діяльності та удосконалення освітньо-професійних програм.