6 лютого до Льотної академії НАУ знову завітав польський волонтер, талановитий художник Збігнєв Адамські. Під час візиту, вперше, відбулась робоча зустріч в рамках діяльності «Школи дрон-рейсингу» на базі Льотної академії, Президентом якої є в.о. директора Льотної академії НАУ Сергій НЕДІЛЬКО та Почесним Президентом – польський волонтер Збігнєв АДАМСЬКІ. В заході прийняли участь керівний склад академії, курсантсько-студентське самоврядування та майбутні учасники спортивної команди з дрон-рейсингу, волонтери.

В.о. директора академії Сергій НЕДІЛЬКО вручив польському волонтеру Збігнєву АДАМСЬКІ Сертифікат про присвоєння звання «Почесний Президент спортивної команди Льотної академії з дрон-рейсингу».

Збігнєв АДАМСЬКІ передав для Технопарку «FLIGHT CITY 4.0» БпЛА, які призначені для використання в «Школі дрон-рейсингу» та іншу гуманітарну допомогу.

Також, під час зустрічі, між Льотною академією НАУ та Благодійною фундацією ARISE (республіка Польща) було підписано Угоду про партнерство та співпрацю у сфері підготовки операторів спортивних квадрокоптерів команди дрон-рейсингу та спільної волонтерської діяльності разом з Авіаційним Волонтерським ХАБом, що діє в Льотній академії та який очолює доцент кафедри «Права та соціально-гуманітарних дисциплін» Ірина РОМАНЬКО.